Openbare verlichting Advies & Ontwerp
Verlichting verblijfsgebieden
Verlichting wegen
Ontwerp laagspanningsnetten
Bestekken
Interim expertise
Sportveldverlichting
Sportveldverlichting voor de -semi- profesionele en recreatieve accomodaties
 
We stellen steeds meer eisen aan de invulling van onze vrije tijd.
Sport neemt hierbij een steeds belangrijker positie in onze maatschappij in.
Door nieuwe producten en de veranderde vraag van gebruikers zullen ook de accommodaties kritisch bekeken moeten worden.
Of het nu gaat om recreatief bezig zijn of professionele sportbeoefening, de plek waar we onze sport en hobby's willen beoefenen, moet voorzien zijn van alle gemakken en faciliteiten. Een sportaccommodatie wordt tegenwoordig gezien als een omgeving waar ontspanning gegarandeerd is en talent tot bloei kan komen.
Verlichting is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij onze deze omgeving beleven.
Niet alleen de sport die er beoefend wordt, maar ook het juist verlichten van de accommodatie is een aparte tak van sport.
 
Veel gemeenten in Nederland hebben één of meer professionele sportverenigingen binnen de gemeentegrenzen, denk hierbij aan betaald voetbal organisaties, honkbal, hockey, enz.
De nationale en internationale sportbonden en de sportkoepel NOC/NSF stellen eisen aan de verlichting van deze accommodaties. Deze zijn sterk afhankelijk van o.m. de tak van sport en het niveau waarop de sport beoefend wordt. 
 
Multi-Light staat zowel sociaal als sportief midden in de samenleving.
Wij denken niet alleen aan de verlichting van de baan of het veld. Het totaalbeeld van de accommodatie moet uitnodigen tot sportbeoefening.
De weg er naar toe, het parkeerterrein, de wandeling van het parkeerterrein naar het sportterrein, alles moet kloppen.
Ouders moeten met een gerust hart hun kinderen af kunnen zetten en weer ophalen, zonder zich ongemakkelijk te voelen of ongerust te zijn over de veiligheid.
Door op deze manier verlichtingsplannen te ontwerpen hoopt Multi-Light de sportaccommodaties aantrekkelijker te maken en zo mensen te motiveren hun plaatselijke sportvereniging te bezoeken, of een wedstrijd van hun favoriete club bij te wonen.
 
Multi-Light creëert concepten, adviseert, regisseert en ontwerpt.
Van clubgebouw en sportcomplex tot een passende inrichting van de omgeving, een omgeving waarin sporters topprestaties leveren en ambities waarmaken!
Multi-Light is dé partner bij het verlichten en realiseren van hoogwaardige sport- en vrijetijdsaccommodaties.
Wij kennen de markt door en door en zijn altijd in staat in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen.
Als onafhankelijk adviseur beheersen wij de gehele keten en zijn wij in staat u te adviseren in, en te begeleiden naar, een sportaccommodatie die uitnodigt tot het leveren van persoonlijke topprestaties en een sportief samenzijn.
 
 
Bij het ontwerp van sportveldverlichting gaat Multi-Light altijd uit van de aanbevelingen van de NOC/NSF, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde en de relevante sportbonden. Daarnaast wordt ook met de gebruikers van de accommodatie overlegd, en gekeken naar het doel van de verlichting, en wat men er van verwacht.
Ook de invloed van de sportveldverlichting op de omgeving is van belang. Een goed ontwerp houdt hier rekening mee en voorkomt lichthinder en verblinding.
 
Multi-Light ontwerpt verlichtingsinstallaties op maat compleet met bekabeling en verdeelinrichtingen voor uiteenlopende sportaccommodaties voor wedstrijd-, trainings-, en recreatief niveau, en van enkelvoudig armatuur tot complete verlichtingssystemen.
 
                     


HomeFilosofieDienstenOnze projecten op de kaartOnze merkenLinksContacteer ons